Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του διαιτολόγου διατροφολόγου γνώρισε μια μεγάλη ανάπτυξη. Οι ενδιαφερόμενοι πολλαπλασιάστηκαν και οι επαγγελματίες το ίδιο.

Δυστυχώς όμως δίπλα σε αυτούς, τους πιστοποιημένους πτυχιούχους διαιτολόγους διατροφολόγους, έκαναν την εμφάνιση τους αρκετοί επιτήδειοι που δεν έχουν τα απαιτούμενα πιστοποιημένα προσόντα παριστάνοντας τους ειδικούς σε θέματά διατροφής.

Image module

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

  • Η προβολή ΜΟΝΟ πιστοποιημένων επαγγελματιών διαιτολόγων διατροφολόγων όπως αυτοί ορίζονται από τη νομοθεσία ΠΔ 133/2014.
  • Η προάσπιση του δικαιώματος του ενδιαφερομένου να γνωρίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον επαγγελματία που θα εμπιστευτεί την υγεία του.
  • Η ανάγκη για προστασία του καταναλωτή από αθέμιτες πρακτικές τρίτων μη επαγγελματιών, μη επιστημόνων διατροφής.
  • Ο ηλεκτρονικός κατάλογος diaitologoi.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την προβολή όλων των διαιτολόγων διατροφολόγων της Ελλάδας που είναι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος.
  • Προσπαθούμε η παρουσίαση των επαγγελματιών μέσα από τις πληροφορίες που παρέχουμε αλλά και τα άρθρα τους που φιλοξενούμε να είναι ενδεικτική της ποιότητας και του επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχουν.
  • Η ιστοσελίδα εξασφαλίζει ότι θα φέρει σε επαφή τον ενδιαφερόμενο με τον πτυχιούχο επαγγελματία διαιτολόγο διατροφολόγο και δεν παρεμβαίνει με κανένα τρόπο σε κανένα σημείο στην μεταξύ τους παραπέρα συνεργασία.
  • Ο ενδιαφερόμενος δεν έχε καμία οικονομική υποχρέωση απέναντι στην ιστοσελίδα και ούτε απαιτείται η καταγραφή των προσωπικών του δεδομένων.
  • Εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα, προσφορές αλλά και επιστημονικά νέα από την ιστοσελίδα με εγγραφή στο newsletter.
Layer
Layer

Γιατι να διαλέξω επαγγελματία από το dietologoi.gr;

Στο dietologoi.gr προβάλλονται μόνο πιστοποιημένοι επαγγελματίες διαιτολόγοι διατροφολόγοι.

Μέσα από το dietologoi.gr μπορείτε να βρείτε τον επιστήμονα επαγγελματία διαιτολόγο της επιλογής σας, με βάση την απόσταση ή το αντικείμενο του.

Γιατί μέσα από το dietologoi.gr έχετε άμεση και προσωπική επικοινωνία με τον επαγγελματία διαιτολόγο που επιθυμείτε σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε μέσα από την αναλυτική παρουσίαση και αρθρογραφία στο blog του dietologoi.gr να αξιολογήσετε τον επαγγελματία διαιτολόγο για τον οποίο ενδιαφέρεστε.

ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ